Ondanks dat ik behoorlijk wat tegenslag had en bij huisarts in IJsland ben geweest heb ik een super toffe vakantie gehad. Dit kwam door Aukje die keek naar wat wel ging en je toch te laten genieten. IJsland zelf is echt mooi om te zien verschillende weersomstandigheden en mooie wisselende landschappen.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Impartially managed by WebwinkelKeur. Read our policy and terms.
- Jenny de Bakker
- Martin van der Helm
Geweldige aanbieder van diverse groepsreizen. Alles goed geregeld. Zelfs als het mis gaat, wordt er achter de schermen keihard gewerkt om alles alsnog goed te laten verlopen. De kleine extraatjes als je vaker gaat ook leuke toevoeging. Waar wachtje nog op, gewoon boeken en uitproberen.
Hoe zou je noSun Singlereizen & Groepsreizen beoordelen?
- Bjorn
Een onvergetelijke reis, zoals verwacht. Dit was mijn 2e keer reizen met Nosun en ik had er ook geen twijfel over of het een succes zou worden. Goede accomodaties, activiteiten en locaties. Daarbovenop genoeg tijd om je eigen plan te trekken. De dynamiek van de groep is ook heel belangrijk maar met de ervaren reisbegeleiders van Nosun, is dat geen dillema. Ik heb weer van de reis genoten en bij de volgende boeking, staat Nosun boven aan mijn lijstje.
- Syl
NoSun is een fijne reisorganisatie dat goed rekening probeert te houden met wensen van alle reizigers. Het was een supermooie reis naar Kroatie met een fijne reisbegeleider! Ik zou het iedereen aanraden.
- Violette
Bij noSun is alles goed geregeld en het is fijn dat je in kleine groepen reist.
- Jeff
Altijd fijn om met noSun te reizen. De kleine, gezellige groep, een goede gids, en leuke activiteiten.