Ilja was een top reisbegeleidster. Ze is erg aardig en besprak goed het programma en eventuele wijzigingen. Ze hield ook goed rekening met mijn allergie wat erg fijn was. De reis naar Madeira was leuk qua activiteiten en wandelingen. We hadden een mooi verblijf en een gezellige groep.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Anna Lammers
- Marja
Mooie reis en villa met uitzicht over het eiland Sicilie. Heerlijk zwembad waar we als groep ook veel gebruik van hebben gemaakt. De verschillende activiteiten gedurende de week, zorgden ervoor dat de week voorbij vloog. Er was ruimte voor eigen inbreng en reisbegeleider Hugo en de leuke groep hebben deze reis voor mij tot een mooie vakantie gemaakt.
Hoe zou je noSun Singlereizen & Groepsreizen beoordelen?
- Arjan
Hele leuke ervaring! Hugo was een super leuke reisleider, die ondanks dat hij pas een dag van te voren wist dat hij deze reis moest gaan leiden, het uitstekend heeft gedaan! Regelde alles tot in de puntjes, liet de groep ook zelf beslissen, was erg enthousiast en wist ook iedereen in de groep mee te krijgen! Ontzettend leuke week gehad op Sicilië en samen ook erg hard gelachen!
- Sindy
Voor de 2de keer mee geweest met nosun dit keer naar Sicilië. Wij hadden een leuke groep. De activiteiten waren leuk. De reisbegeleider Hugo heeft alles tot op de puntjes goed geregeld en hebben veel gelachen. Het was gewoon LEKKER.... Op naar de derde reis met nosun
- Joep
Een hele leuke vakantie in sicilie. We hadden een leuke groep van 3 vrouwen en 5 mannen (de begeleider included). We zijn de volkaan op geweest die de week daarvoor heel actief was (we zagen er constant as uit komen), we hebben quads gereden, door het koude water van een canyon gegaan en we zijn gaan snorkelen. Deze activiteiten waren leuk, maar wat mij bij zal blijven aan deze vakantie is het gezellige afkoelen in het zwembad, het ontdekken van onbekend italiaanse stadjes en een hele mooie wandeling door een kloof waar geen enkele tourist te zien is.
- Kristel
Fantastische reis gehad mede dankzij de reisleider Hugo!